CONTACT

Ann Van Hoye

Pedestraat 40
1602 Vlezenbeek

02/582.13.59
0476/21.71.53

email

VBVD

codie

riziv

Consultaties

Tenzij u het anders wenst, gebeuren de consultaties steeds individueel. Tijdens een eerste consultatie zal de diëtiste uw lengte, gewicht, buikomtrek en vetgehalte bepalen. Voorts zal ze peilen naar uw hulpvraag en uw eigen voedings- en leefgewoontes.

Ann Van Hoye neemt het woord ‘dieet’ niet graag in de mond. Ze wil u begeleiden naar nieuwe, blijvende eetgewoontes. Elk advies wordt dan ook persoonlijk uitgewerkt, rekening houdend met uw specifieke situatie.

Tijdens een volgend consult worden uw lengte, gewicht, buikomtrek en vetgehalte opnieuw bepaald. Voorts wordt er gepeild naar de moeilijkheden die u ondervindt om tot een blijvende gedragsverandering te komen. Inzicht krijgen in uw situatie is hierin erg belangrijk. Er worden u tevens praktische, bruikbare tips aangereikt.

Voor de consultaties worden de richttarieven van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten gehanteerd.

De meeste mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke tegemoetkoming voor de dieetconsultaties. De diëtiste kan u hieromtrent meer informatie geven.

Diabetespatiënten met een diabetespas of patiënten die een "zorgtraject diabetes" ondertekend hebben bij hun huisarts, genieten van een bijkomende tegemoetkoming door het RIZIV. Ook patiënten die lijden aan chronische nierinsufficiëntie en een zorgtraject afsloten, hebben recht op tegemoetkoming. Meer informatie kan u bekomen bij de diëtiste of bij uw arts.


pommes
© Ann Van Hoye - created by pb web concept - Page valid XHTML 1.0 Strict and CSS2 - Foto Mark Herreid - Fotolia.com